Membrii birourilor secțiilor de votare din județul Suceava vor primi banii în funcție de pontaj. Lucian Harșovschi: Mă bucur că situația s-a rezolvat după ce am semnalat că se face o nedreptate


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, membru al Biroului Electoral Județean Suceava, a anunțat, marți, că membrii birourilor secțiilor de votare din județul Suceava vor fi plătiți în funcție de pontajul realizat și că nedreptatea pe care a sesizat-o luni a fost corectată.

Lucian Harșovschi a declarat pentru News Bucovina că în urma semnalului de alarmă pe care l-a tras în cursul zilei de luni, sesizând o nedreptate făcută de Prefectura Suceava privind plata doar pentru trei zile a membrilor birourilor secțiilor de votare, toți cei 3.913 membri care au fost prezenți în secțiile de votare vor fi remunerați în funcție de cum au fost pontați.

„Diferența de bani va fi primită de fiecare membru după cel de al doilea tur, când în mod firesc, vor primi banii și pentru zilele pontate în turul al doilea”, a spus viceprimarul.

El a precizat că a făcut această sesizare atât în calitatea sa de membru al BEJ Suceava, dar și ca sucevean care consideră că fiecare muncă trebuie plătită corespunzător.

„Mă bucur că mesajul meu a ajuns unde trebuie și că situația s-a rezolvat. Sper să nu ne mai întâlnim cu astfel de cazuri neplăcute pe viitor”, a spus Lucian Harșovschi.

CITEȘTE ȘI: Prefectura Suceava, acuzată că nu plătește întreaga sumă ce s-ar cuveni celor 3913 membri ai secțiilor de votare. Lucian Harșovschi arată că Prefectura Suceava a decis ca aceștia să fie remunerați pentru trei zile în loc de cinci. Prefectul de Suceava spune că este vorba de corectitudine și că se face în baza pontajului


Intră acum și în grupul de