Doi tineri au murit într-un accident la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava în urma impactului puternic între două autoturisme. Alte două persoane au fost rănite grav.


Intră acum și în grupul de

Doi tineri de 18 și 25 de ani aflați în două autoturisme care au fost implicate în noaptea de miercuri spre joi într-o coliziune au murit, iar alte trei persoane, între care și un minor au fost rănite.

CITEȘTE MAI MULT: Detaliile accidentului de lângă Câmpulung Moldovenesc. Șoferul vinovat de accident a fugit de la fața locului, iar restul supraviețuitorilor au diagnostice grave

Potrivit ISU Suceava, în accident au fost implicate două autoturisme cu cinci persoane, iar una dintre victime a rămas încarcerată și a fost extrasă de echipajele de intervenție.

Într-o mașină se aflau trei persoane, dintre care un minor și au fost preluate de echipajele medicale.

În cea de-a doua mașină se afla persoana încarcerată, iar a doua persoană, probabil șoferul, nu a mai fost găsită la fața locului.

O persoană adultă și  minorul din prima mașină au fost transportați spre spital, iar cea de-a doua persoană adultă din prima mașină și persoana încarcerată erau în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au primit răspuns, fiind declarat decesul.


Intră acum și în grupul de