Detaliile accidentului de lângă Câmpulung Moldovenesc. Șoferul vinovat de accident a fugit de la fața locului, iar restul supraviețuitorilor au diagnostice grave


Intră acum și în grupul de

UPDATE

La volanul mașinii care a produs accidentul s-ar fi aflat un tânăr de 31 de ani din Vatra Moldoviței care nu a are permis de conducere.

După cum am anunțat anterior, miercuri noaptea s-a produs un accident grav la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava, în urma căruia au murit două persoane, iar alte două au fost grav rănite.

Astfel, impactul s-a produs în jurul orei 23:10. Din primele verificări ale polițiștilor, a rezultat că au intrat în coliziune frontală două autoturisme, un BMW 320 și un Volkswagen Passat.

Totodată, s-a stabilit că șoferul BMW-ului, la un moment dat, cel mai probabil s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului cu semnificația ,,Depășirea interzisă” și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu celălalt autoturism, care din primele verificări s-a stabilit că circula din direcția opusă, fiind condus de un tânăr de 20 ani, din comuna Ostra.

După impact, autoturismul Volkswagen a fost proiectat în rigola din stânga a direcției de mers menționate, ambele autoturisme fiind avariate în proporție de 80%.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului autoturismului Volkswagen, diagnosticat cu fractură mână dreaptă, TCC, traumatism toraco-lombar, politraumatism-accident rutier, și a unui adolescent de 14 ani, din comuna Ostra, pasager în același autoturism, diagnosticat cu fracturi la ambele mâini, care au fost transportați la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

Tot în urma accidentului a rezultat decesul altor două persoane, de 24 și respectiv 17 ani, care au fost declarați decedați la fața locului.

În același timp, după producerea accidentului, conducătorul autoturismului marca BMW, a părăsit locul producerii accidentului fără a mai putea fi identificat până la momentul de față.


Intră acum și în grupul de