Autoturism indisponibilizat până la plata amenzii pentru ţigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Un mărginean a rămas fără maşină până va achita o amendă de 50 de milioane de lei vechi pentru că a fost prins cu ţigări de contrabandă. Potrivit IJPF Suceava, luni, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Ford”, M. Gavril, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în localitatea Marginea, judeţul Suceava.

În urma controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locaşul roţii de rezervă, sub preşuri şi sub bancheta din spate, un număr de 440 pachete de ţigări- 100 pachete marca „Monte Carlo ” şi 340 pachete marca „Ronson”, de provenienţă ucraineană.

Bărbatul a declarat echipei de control că intenţiona să introducă ţigările în România cu scopul de a le comercializa pe piaţa neagră, în vederea obţinerii de profit.
Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1862 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de vameşi, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Autoturismul marca „Ford” a fost indisponibilizat, până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de