Ion Lungu, către mediul de afaceri: Știm că oamenii de afaceri nu o duc foarte bine și de aceea am spus colegilor de la guvernare să găsim măsuri de relaxare fiscală. El a anunțat că nivelul taxelor și impozitelor locale va rămâne la același nivel


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, joi seara, la Gala Femeilor Antreprenor din Regiunea Nord Est care s-a desfășurat la Suceava că a fost și rămâne un partener al mediului de afaceri și că de câte ori a fost posibil s-a consultat cu reprezentanții antreprenorilor suceveni, inclusiv la fundamentarea bugetului.

„Știm cu toții că oamenii de afaceri nu o duc foarte bine și de aceea am spus colegilor de la guvernare să găsim măsuri de relaxare fiscală, de facilități fiscale pentru oamenii de afaceri. Mulți dintre dumneavoastră astăzi gâfâie. O spun din ceea ce știu de la familia mea, afacerile pe care le au, o duc foarte greu”, a spus Lungu.

El a subliniat că el ca primar, dar și Primăria încearcă să vină în sprijinul mediului de afaceri”, a spus Lungu.

„Vă spun că și în acest an taxele și impozitele la nivelul municipiului Suceava rămân la același nivel.

Primarul a mai declarat că spune cu mândrie, cumva, că nivelul taxelor și impozitelor se menține la fel pentru că a fost contactat de oameni de afaceri din zona metropolitană care îi spun că vor să-și mute afacerile în Suceava pentru că sunt taxe și impozite mai mici, ceea ce este un avantaj.

Gala Femeilor Antreprenor din Regiunea de NE, de la Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Donnerstag, 14. November 2019

Lungu a mai arătat că tot în sprijinul oamenilor de afaceri a fost emisă și hotărârea prin care se pot anula penalitățile în condițiile în care contribuabilii își achită integral restanțele.

Primarul a mai spus că inclusiv fluidizarea traficului în municipiu va veni în sprijinul mediului de afaceri, arătând că se lucrează la ruta alternativă spre Botoșani, că  se aduc 50 de autobuze electrice noi pentru un transport public civilizat, cu facem benzi separate pentru transportul public, astfel încât să se circule mai bine.


Intră acum și în grupul de