Flutur, după desecretizarea dosarului de la mitingul diasporei din 10 august: Românii au primit o lovitură de la stat și nu de stat, doamnă Viorica Dăncilă!


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi seara, la Gala Tinerilor Liberali din Suceava că a fost desecretizat dosarul de la mitingul diasporei din 10 august 2018 și că s-a constatat că a fost lovitură de la stat și nu lovitură de stat.

„Nu a fost o lovitură de stat Viorica! A fost o lovitură de la stat. Atenție! Românii au primit o lovitură de la stat și nu de stat doamna Viorica Dăncilă!”, a spus Gheorghe Flutur.

El le-a cerut tinerilor liberali să meargă în județ, în piețe, din casă în casă și să le spună oamenilor de ce trebuie ca președintele Klaus Iohannis să fie reales.

„Noi trebuie să alegem între trecut și viitor. Uitați-vă că foarte mulți oameni de-ai lor nu vor să o voteze pe Viorica Dăncilă”, a spus Flutur.

Liderul liberal sucevean a spus că este nemulțumit că în anumite zone liberalii nu au obținut scorul pe care conta și că locul 11 nu este cel meritat de organizația liberală suceveană.„

„Să aveți cricul la voi să ridicați Suceava! Asta se poate numai prin muncă”, a spus Flutur.

Gala Tinerilor PNL Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Donnerstag, 14. November 2019

Reamintim că ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat joi declasificarea raportului privind protestul din 10 august 2018. Decizia vine mai la bine de un an de la data la care procurorii care fac ancheta au cerut să aibă acces la toate informațiile despre intervenția în forță a jandarmilor asupra protestatarilor care au fost atunci în Piața Victoriei, dar conducerea de atunci a MAI a decis ca unele informații din raport să fie clasificate.

Aproape 800 de protestatari au depus plângeri penale împotriva jandarmilor, după violențele de la mitingul diasporei din 10 august 2018. (T.B.)


Intră acum și în grupul de