Minoră dispărută de la domiciliu în urma neînţelegerilor cu mama sa


Intră acum și în grupul de

O minoră nu s-a mai întors acasă de două săptămâni de zile, din cauza neînţelegerilor cu mama sa. Potrivit IPJ Suceava numele fetei este Mihaela Acălinei, în vârstă de 17 ani, născută în Suceava şi domiciliată în comuna Vereşti.

În dimineaţa zilei de 04.06.2009 aceasta a plecat de la domiciliu spre şcoală şi nu a mai revenit. După terminarea cursurilor şcolare le-a spus colegilor că nu se va mai întoarce acasă până la împlinirea vârstei de 18 ani întrucât nu se înţelege cu mama sa şi va locui la o prietenă.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate 50 kg., tenul deschis, frunte înaltă-îngustă, sprâncene subţiri-arcuite, ochi albaştri-mici, nasul mare-drept-nări depărtate, gura mică-comisuri liniare-buzele groase, bărbia rotundă, urechi mici. Prezintă aluniţe sub ochiul stâng, pe obrazul stâng, deasupra buzei superioare şi pe bărbie-partea stângă.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans de culoare albastră, pulover cu mâneci lungi şi anchior de culoare gri, încălţăminte de culoare roşie.
Persoanele care pot da relaţii cu privire cu privire la minoră, sunt rugate să sune la telefon 0230 / 203161, 0230 / 203165 şi 0230 / 203005 sau să ia legătura cu orice unitate de poliţie.


Intră acum și în grupul de