Un autoturism a luat foc după ce a lovit un pom


Intră acum și în grupul de

Un autoturism a luat foc joi dimineaţă, după ce şoferul s-a izbit într-un copac. Potrivit IPJ Suceava, joi imediat după miezul nopţii, pe DJ 209 K în interiorul comunei Volovăţ, B. Sorin Dănuţ, de 24 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria „B ” din anul 2007, datorită neadaptării vitezei într-o curbă a pierdut controlul direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă, izbindu-se apoi de un pom.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală şoferului ce necesită 5-7 zile de îngrijiri medicale, şi distrugerea autoturismului care din cauza impactului a luat foc.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imediat după producerea accidentului, la ora 01.57, la faţa locului Detaşamentul de pompieri Rădăuţi a intervenit cu o autospecială pentru localizarea şi stingerea incendiului. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea gărzii de intervenţie s-a găsit un autoturism marca BMW care, în urma coliziunii cu un copac, a luat foc.

Şoferul era rănit şi se afla pe marginea carosabilului., fiind preluat de către un echipaj S.A.J. şi transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

Autovehiculul a ars în proporţie de 90% iar pagubele au fost estimate la aproximativ 60.000 lei.


Intră acum și în grupul de