A evitat un câine şi s-a răsturnat cu maşina pe un podeţ


Intră acum și în grupul de

Şoferul şi pasagera au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe un podeţ. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 11.50, pe DN 2H pe raza comunei Horodnic de Jos, A. Dimitrie, în vârstă de 29 ani, din oraşul Siret, într-o curbă uşoară la dreapta a efectuat un viraj pentru a evita un câine care a pătruns pe carosabil şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind carosabilul în partea stângă răsturnându-se pe podeţul de acces al unui imobil.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerei I. Roxana, în vârstă de 20 ani, din oraşul Siret, rămânând internaţi cu diagnosticul de „traumatism toraco-abdominal acut închis”, pentru conducătorul auto iar pentru pasager „traumatism cranio-facial, leziuni”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, apoi s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În momentul evenimentului conducătorul auto purta centura de siguranţă însă pasagera din autoturism nu purta centura de siguranţă.


Intră acum și în grupul de