Poliţiştii au găsit în patru maşini ţigări de contrabandă de sute de milioane de lei vechi


Intră acum și în grupul de

În cadrul acţiunilor organizate de poliţiştii suceveni, joi, au fost depistate în trafic 4 persoane care transportau ţigări de contrabandă de sute de milioane de lei vechi, fiecare. Potrivit IPJ Suceava, R. Constantin, de 39 ani, din oraşul Vicovu de Sus avea în portbagajul autoturismului 5.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 15.000 lei, ambalate în saci de rafie iar R. Cezar, de 40 de ani, din comuna Sabăoani, judeţul Neamţ, transporta cantitatea de 9.230 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 39.000 lei.

De asemenea, V. Daniel, de 24 ani, din municipiul Suceava avea în portbagajul autoturismului 5.960 pachete de ţigări, în valoare de 29.800 lei iar C. Costel, de 31 ani, din municipiul Braşov transporta cu autoturismul 6.400 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 26.880 lei.

Aceştia nu au putut prezenta documente de provenienţă a mărfurilor, au fost sancţionaţi contravenţional, fiind ridicată în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigări. Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigarea Fraudelor Suceava.


Intră acum și în grupul de