Acasă Actualitate Fost angajat al unui hypermarket, prins cu bunurile furate de un amic...

Fost angajat al unui hypermarket, prins cu bunurile furate de un amic din magazin


Intră acum și în grupul de

Pe post de cărăuş, un fost angajat al unui hypermarket a fost depistat în timp ce transporta bunurile furate de un amic. Potrivit IPJ Suceava, joi, la orele 23:45, T. Gabriel-Florin, de 30 ani, localnic, fost angajat la un hypermarket din Suceava, a fost surprins de angajaţii societăţii în timp ce transporta mai multe bunuri din spatele magazinului.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în seara de 18.06.2009, acesta a primit un apel telefonic de la D. Ion, în vârstă de 23 ani, din municipiul Fălticeni, care l-a îndrumat să ridice şi să transporte până în Piaţa agroalimentară George Enescu mai multe bunuri sustrase de el din incinta magazinului şi lăsate lângă gardul împrejmuitor al acestei unităţi, urmând a le împărţi, valoarea prejudiciului fiind de 3.341,69 lei, recuperat integral.



Procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a opinat pentru începerea urmăririi penale în cauză faţă de cei doi, care urmează a fi cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. După definitivarea cercetărilor dosarul va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version