CAS Suceava a alocat Spitalului Județean de Urgență peste 200.000 lei pentru achiziționarea materialelor sanitare necesare pentru tratamentul gratuit al pacienților cu stenoze arteriale severe


Intră acum și în grupul de

La începutul acestei săptămâni, Casa Națională de Asigurări de Sănătate a alocat buget pentru derularea noului Program național de boli cardiovasculare cu privire la tratamentul gratuit al pacienților cu stenoze arteriale severe prin proceduri de dilatare percutanta (montare de sten la pacienții cronici), Spitalul Județean de Urgenta Suceava fiind avizat, în prealabil, de CAS Suceava pentru derularea acestuia, arată Președintele Director General al CAS Suceava, DR. Claudiu Cobuz.

Astfel, CAS Suceava a încheiat un act adițional cu Spitalul Județean de Urgenta Suceava prin care a alocat suma de 210.450 lei pentru perioada rămasa pana la sfârșitul anului 2019.

Potrivit CAS Suceava, această sumă va fi utilizata de Spitalul Județean Suceava in perioada imediat următoare pentru achiziționarea materialelor sanitare necesare derulării acestui program (stenturi).

Totodată, un element de noutate îl reprezintă completarea programului de ortopedie cu tratamentul instabilității articulare prin implanturi de fixare, derulat de Spitalul Județean Suceava pentru care s-a alocat suma de 12.000 lei.                                

În calitate de administrator al bugetului Fondului National Unic de Asigurări Sociale de Sănătate CAS Suceava deschide accesul asiguraților la servicii medicale complexe si de o buna calitate, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de