Un burdujenean îşi alimenta maşina cu benzină furată


Intră acum și în grupul de

O patrulă mixtă poliţie-jandarmi, în timp ce executa serviciul de patrulare pedestră pe strada Prieteniei, din municipiul Suceava, cartierul Burdujeni, l-a identificat vineri, a ora 03:20 pe B. Eugen, de 18 ani, din localitate, în timp ce alimenta un autoturism cu combustibil din mai multe recipiente de plastic.

Potrivit IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat ca acesta avea în bagaj un radiocasetofon auto, iar în autoturism un alt radio casetofon auto şi a căror provenienţă nu a putut-o justifica.

Tânărul a declarat că împreună cu minorii P. A. şi F. I., ambii de 17 ani, din comuna Ipoteşti, a sustras cele două CD-playere şi 3 recipiente din plastic de 2,5 l cu benzina, din autoturisme de pe raza cartierului Burdujeni, neputând însă preciza locaţiile exacte.

P.A. şi F.I. au fost depistaţi pe raza comunei Ipoteşti, iar în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că în cursul nopţii de 18/19.06.2009 folosind chei potrivite au sustras un număr de 4 CD-playere auto de pe raza cartierului Burdujeni, două de pe strada Şoimului, iar două autoturisme nu au fost încă identificate.

Valoare prejudiciului este de 3.000 lei şi a fost recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate cu autorii în stare de libertate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de