Dosare penale pentru şoferi băuţi la volan


Intră acum și în grupul de

Cel puţin 4 şoferi s-au ales cu dosare penale în weekend, după ce au fost depistaţi de poliţiştii în timp ce conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 18.30, pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Suceava, a fost identificat G. Filimon, de 51 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal..

Duminică, la ora 01.50, a fost identificat pe D.J.208 pe raza comunei Preuteşti, A. Grigore, de 31 ani, localnic, care conducea o autoutilitară, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aer expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe de sânge şi i s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

La ora 03.00, pe raza comunei Rîşca, a fost depistat B. Sebastian, de 43 ani, din localitate, care conducea autoturismul pe DJ.155 A şi care fiind testat cu fiola etilotest a rezultat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar .

Tot duminică, la ora 01.20 pe D.J.208 intersecţie cu D.J.208C pe raza comunei Hîrtop, a fost depistat S. Bogdan, de 20 ani, din comuna Vadu Moldovei, care conducea autoturismul având o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, şi s-a ales cu dosar penal.


Intră acum și în grupul de