Cercetaţi pentru violare de domiciliu şi furt calificat


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenţi din Vultureşti au fost prinşi de poliţişti după ce au furat mai multe bunuri. Potrivit IPJ Suceava, luni, între orele 15.45-16.00, persoane necunoscute, prin forţarea unui geam termopan situat în partea stângă a uşii de acces, au pătruns în locuinţa lui A. Iulian, din comuna Dărmăneşti, de unde au sustras un DVD-player, o borsetă în care se aflau 45 CD-uri cu filme, un cablu de conectare DVD-TV şi un portofel din imitaţie de piele în care se afla suma de 15 lei, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 200 lei.

În urma activităţilor specifice întreprinse de poliţişti, în curtea lui Ţ. Mircea din localitate au fost identificaţi doi suspecţi de comiterea furtului în persoana lui S. Dorin, de 18 ani şi a minorului J. M., de 16 ani, ambii din comuna Vultureşti, asupra cărora au fost găsite bunurile sustrase.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că cei doi, în aceeaşi zi, în jurul orelor 16.00, au mai sustras o haină din tercot, în valoare de 50 lei, de pe capota unui autoturism ce aparţine lui P. Vasile, localnic, autoturismul fiind parcat în faţa locuinţei părinţilor săi din comuna Dărmăneşti, judeţul Suceava, haină care a fost găsită asupra autorilor cu ocazia depistării.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi predate părţilor vătămate, cercetările urmând a fi continuate cu autorii în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunilor de „violare de domiciliu” şi „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de