30.000 de fluturaşi cu recomandări preventive, aruncaţi de IPJ din avion de „Zilele Sucevei”


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni aruncă din avion de “Zilele Sucevei” 30.000 de fluturaşi cu recomandări preventive. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, gestionează implementarea a două priorităţi locale de prevenire şi combatere a criminalităţii, respectiv un program pentru prevenirea şi combaterea criminalităţii stradale, ce conţine două module – prevenirea furturilor din auto şi prevenirea infracţiunilor de tâlhărie şi un program pentru prevenirea accidentelor rutiere – inclusiv accidentele în care sunt implicaţi conducătorii de mopede .

Potrivit IPJ Suceava, scopul acestora este de reducere a criminalităţii stradale, respectiv a accidentelor rutiere la nivelul judeţului Suceava şi creşterea unui climat de siguranţă publică în rândul tuturor categoriilor de cetăţeni .

Cu ocazia manifestărilor organizate de “Zilele Sucevei” de Primăria municipiului, unde se preconizează a se concentra un număr mare de cetăţeni, inclusiv cei predispuşi la comiterea de fapte antisociale şi la nerespectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava cu sprijinul unui agent economic, a editat un număr de 30.000 de fluturaşi cu recomandări preventive adresate tuturor categoriilor de cetăţeni ai judeţului Suceava.

Aceste materiale sunt difuzate cetăţenilor prezenţi la aceste manifestări, şi nu numai, cu sprijinul Aeroclubului Salcea – Suceava, dintr-un avion va survola municipiul Suceava în zilele de 24, dar şi pe 25 iunie a.c. între orele 18,00 – 18,30, respectiv 19,30 – 20,00.

„Ne adresăm deopotrivă tuturor cetăţenilor judeţului Suceava să ţină cont de acele minime recomandări cu caracter preventiv – educativ şi să nu ezite de a apela la sprijinul primului poliţist întâlnit pentru a reclama orice fel de suspiciune cu privire la existenţa vreunui potenţial infractor în zonă, tocmai pentru a nu deveni victima vreunei infracţiuni, să conducă prudent pe toate categoriile de drum şi să fie civilizaţi şi cu ceilalţi participanţi la traficul rutier. În caz de pericol apelaţi la 112 Apel de Urgenţă”, precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de