La Depozitul ecologic de la Pojorâta a fost efectuată recepția finală. Procesele în care se cere anularea autorizației de construire continuă


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, în plenul CJ Suceava că luni a fost semnată recepția finală a Depozitului ecologic de la Pojorâta arătând totodată că există procese pe rol în care se cere anularea autorizației de construire, dar că CJ Suceava continuă demersurile pentru darea în folosință respectând legislația în vigoare.

Președintele Flutur a subliniat că încă de la început a spus și își menține poziția că are încredere în actul de justiție, precizând că CJ Suceava este instituția care a demarat proiectele pe fonduri europene, inclusiv pe gestionarea deșeurilor.

„Din fericire, sistemul integrat funcționează astăzi în județul Suceava”, a spus Flutur.

El a arătat că mai sunt pe rolul instanțelor procese în speța Depozitului de la Pojorâta motiv pentru care și primăriile din zona de munte aduc deșeurile tot la Moara.

Flutur a spus că luni s-a semnat recepția finală la Depozitul ecologic de la Pojorâta.

„Din punctul nostru de vedere s-au parcurs toate etapele”, a declarat președintele CJ Suceava.

El a menționat că în acest caz sunt implicate case de avocatură care susțin anularea autorizației de construire, ceea ce a determinat ca și CJ Suceava să angajeze o casă de avocatură pentru reprezentare.

„Ne-am luptat cu argumente pentru a da în funcțiune depozitul de la Pojorâta, respectând întru totul legislația în vigoare”, a spus Flutur.

Consiliul Județean Suceava a votat, miercuri, cu 33 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” și două abțineri suplimentarea cu 18.000 de lei a contractului de reprezentare în instanță a CJ Suceava de Casa de avocatură Stoica și Asociații în procesele care au legătură cu depozitul ecologic de la Pojorâta.


Intră acum și în grupul de