Președintele Gheorghe Flutur este mulțumit că și rețeaua de drumuri comunale din județ se modernizează: Am văzut la Comănești un primar de toată isprava care a asfaltat aproape toate drumurile locale din comună


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a vizionat miercuri lucrări de asfaltare ale unui drum din comuna Comănești, a spus că în județ încă se lucrează la mai multe drumuri și a apreciat că anul acesta a fost un an foarte bun în ceea ce privește asfaltările de drumuri comunale.

El a spus că CJ Suceava continuă lucrările pe drumul Izvorul Alb spre Rarău, dar și la Slătioara spre Codrii Seculari, monument UNESCO.

Președintele Flutur a declarat că, în paralel cu atenția acordată drumurilor județene, vizionează și lucrări de drumuri comunale din localitățile județului, apreciind că anul 2019 a fost un an bun pentru drumurile comunale și că mulți primari au asflatat astfel de drumuri.

„Rețeaua de drumuri comunale din județul Suceava s-a îmbunătățit foarte mult”, a spus Flutur.

El a subliniat că a vizionat lucrările de asfaltare a drumului comunal „Pe lan” din Comănești unde primarul PNL, Grigoraș Păstrăv, a reușit o investiție foarte bună din fonduri proprii.

Flutur a spus că aproape toate drumurile din comună sunt asfaltate și continuă cu asfatările și în satul Humoreni.

Consiliul Județean Suceava va programa resurse pentru anul viitor pentru asfaltarea drumului județean Humoreni-Bălăceana care trece prin comunitatea de romi din Humoreni.

„Mă bucur că este un primar care s-a ocupat foarte mult de modernizarea comunei, a realizat un cămin cultural, lucrează și la infrastructura de apă-canal. E un om de toată isprava. Suntem alături de el. L-am ajutat și îl ajutăm în continuare cum facem cu toți primarii”, a spus Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de