A lovit o tânără pe trecere de pietoni şi a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Trei infracţiuni a comis un sucevean ce a accidentat o tânără pe o trecere de pietoni. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 00.05, B. Petru-Mihai, de 32 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea pe strada Nicolae Bălcescu din localitate un autoturism, ajungând pe o trecerea de pietoni, a surprins şi accidentat pe M. Iulia, de 23 ani, localnică, ce traversa pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei şi s-a deplasat la domiciliu unde a fost identificat. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

Şoferul a refuzat să fie testat cu etilotestul şi a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava unde nu a dorit să i se recolteze probe de sânge. Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate faţă de B. Petru sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei” şi „refuzul recoltării probelor biologice”.


Intră acum și în grupul de