Tânără însărcinată, snopită în bătaie pe un câmp de trei consăteni


Intră acum și în grupul de

O tânără însărcinată a suferit un avort spontan, după ce a fost bătură crunt cu pumnii, picioarele şi o bâtă pe un câmp de trei consăteni. Potrivit IPJ Suceava, luni, la orele 17.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Horodniceni au fost sesizaţi prin „S.N.U.A.U. 112” de M. Virginica, în vârstă de 24 de ani, din satul Boteşti, comuna Horodniceni, despre faptul că a fost agresată fizic de către G. Valerian, în vârstă de 34 ani, G. Loghin, în vârstă de 43 ani şi G. Ileana în vârstă de 70 ani, toţi domiciliaţi în satul Boteşti, comuna Horodniceni.

M. Virginica, însărcinată în luna a şasea a fost internată la Spitalul Municipal Fălticeni, secţia obstetrică – ginecologie, unde i s-a stabilit diagnosticul de „iminenţă de avort spontan”, iar marţi s-a produs avortul ca urmare a leziunilor suferite.

Miercuri, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii, s-a stabilit faptul că din cauza unui scandal iscat de la un teren agricol situat pe raza satului Boteşti, comuna Horodniceni, unde aceştia se aflau, M. Virginica a fost lovită de G. Valerian cu pumnii în zona feţei, căzând la pământ, unde G. Loghin, i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu picioarele în zona abdomenului, iar G. Ileana i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă peste spate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală gravă”.


Intră acum și în grupul de