Mopedist cu ligamentele rupte după ce a fost acroşat de o maşină


Intră acum și în grupul de

Pe strada Grigore Alexandru Ghica, la intersecţie cu strada Gării din municipiul Suceava, joi, la ora 04:00 s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane şi autorul a părăsit locul faptei. Potrivit IPJ Suceava, A. Viorel, de 58 de ani din municipiul Suceava, în timp ce conducea un moped, a fost acroşat de un autoturism care circula din direcţia gară Iţcani spre fabrica Străduinţa.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui A. Viorel, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie genunchi stâng şi ruptură de ligamente”, necesitând pentru vindecare 15 – 20 zile de îngrijiri medicale.

Poliţiţtii au găsit autoturismul implicat în accident, ce aparţine lui P. Ionel din municipiul Suceava, stabilindu-se că acesta a fost condus de minorul P. A., de 17 ani fără permis de conducere, din municipiul Suceava, care a fugit de la domiciliu. A. Viorel a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero ci s-a recoltat sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră în vederea găsirii autorului şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Intră acum și în grupul de