I-a dat foc la casă la miezul nopţii


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cine este persoana care a dat foc, în miez de noapte casei unei femei. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, sâmbătă, la ora 01:17 a fost anunţat un incendiu la gospodăria Domnicăi G., din localitatea Cotu de Jos, comuna Satu Mare. Imediat la faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, care a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului.

La sosirea gărzii de intervenţie incendiul se manifesta la acoperişul bucătăriei de vară, construit din lemn cu învelitoare din tablă şi şindrilă, existând posibilitatea de propagare la două locuinţe învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 01.46 în limitele găsite, flăcările distrugând acoperişul bucătăriei de vară pe o suprafaţă de 12 mp. De asemenea, s-au degradat pereţii construcţiei, pagubele fiind estimate de către proprietară la 500 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit în urma folosirii intenţionate a sursei de aprindere, chibrit pentru a genera incendiu, de către o persoană necunoscută.

Pompierii au salvat două case de locuit învecinate, în valoare de aproximativ 20.000 lei.


Intră acum și în grupul de