Șoferiță băută la volan


Intră acum și în grupul de

O șoferiță aflată sub influența băuturilor alcoolice s-a izbit într-un autoturism. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orelor 03.00, la intersecţia strada Bogdan Vodă cu strada Mihai Viteazu, în interiorul municipiului Rădăuţi, P. Alexandra, de 19 ani, localnică, în timp ce conducea autoturismul, din cauza faptului că s-a încadrat incorect pentru efectuarea virajului la stânga şi a faptului că se afla sub influenţa alcoolului, a lovit cu partea stânga faţă autoturismul, condus de V. Sergiu, de 21 ani, din localitate, care circula din sens opus, rezultând numai pagube materiale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul lui V. Sergiu şi 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul numitei P. Alexandra.

Având în vedere rezultatul testării, P. Alexandra a fost condusă la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferiței i s-a adus la cunoştinţă că este cercetată pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.


Intră acum și în grupul de