O familie dintr-un bloc din zona Metro din municipiul Suceava a acuzat stări de rău după o acțiune de deratizare pe scara blocului. ISU Suceava: Persoanele au fost transportate la spital, iar măsurătorile nu au găsit valori pozitive la substanțe toxice

Două persoane, soț și soție, au acuzat stări de rău, sâmbătă dimineața, în urma unei acțiuni de deratizare pe scara unui bloc din zona Metro din municipiul Suceava.

Potrivit ISU Suceava, cele două persoane au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare, iar la fața locului au intervenit și o ambulanță SMURD TIM și una a Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, ambele cu medici.

Sursa citată arată că în urma măsuratorilor efectuate nu s-au găsit valori pozitive la substanțe toxice, iar echipele de intervenție au ventilat casa scării blocului, iar în momentul de față nu sunt alte probleme

Pe scara blocului respectiv sunt 18 apartamente, iar la 15 dintre acestea nu a răspuns nimeni, în timp ce în alte două apartamente persoanele din interior au spus că nu au probleme.

Din scara blocului doar cele două persoane au fost transportate la spital.

Reamintim că la sfârșitul lunii noiembrie doi copii din Timișoara, unul de 3 ani și altul de zece zile, și mama acestuia din urmă, în vârstă de 29 de ani, au murit  iar alți patru copii au ajuns în spital ei locuind într-un bloc din Timișoara unde avusese loc o amplă operațiune de dezinsecție.

Alte zeci de persoane au fost internate atunci în spital, iar multe altele evacuate din locuințe.

loading...