Băișanu a anunțat că a început un nou proiect politic, Forța Națională, un partid naționalist. El spune că la organizația județeană suceveană au aderat circa 90 la sută din membrii ALDE Suceava


Intră acum și în grupul de

Deputatul de Suceava Alexandru Băișanu a anunțat, sâmbătă, că a început un noi proiect politic, în partidul Forța Națională, un partid naționalist.

Băișanu, care este președinte al organizației județene sucevene și vicepreședinte național de comunicare, a venit împreună cu vicepreședintele Forței Naționale Florin Țibichi, inginer IT,  care se ocupă de regiunea Nord Est și de președintele organizației municipale, Ovidiu Slușariuc, fost ofițer de poliție și component al echipei naționale de rugby.

Liderul FN Suceava a spus că a înființat acest partid împreună cu Teodor Meleșcanu și Grațiela Gavrilescu pentru că au considerat că România nu are în prezent un partid naționalist, un partid care să cultive valorile naționale ale poporului român.

„În comparație cu celelalte țări din Europa care au anticorpi, România nu are anticorpi în politică, iar menirea acestui partid este aceea de a demonstra românilor că au rămas în continuare români, că țara în care trăim trebuie să fie una unită, nu bazată pe intrigi, pe ură și pe defăimare”, a spus Alexandru Băișanu.

Ștefan Alexandru Băișanu in conferința de presa la sediul Forța Naționala Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Samstag, 7. Dezember 2019

El a spus că membrii partidului își doresc ca România să fie o țară demnă în fața tuturor celorlalte state, ca în România politicienii să aibă demnitate, putere, forță și capacitate de a lupta pentru țara care le-a oferit posibilitatea să ajungă în funcții importante.

Băișanu a mai declarat nici stânga și nici dreapta nu au convins poporul de valabilitatea proiectelor propuse, multe dintre acestea fiind mincinoase sau de râs.

„Vom veni cu un program național bazat pe dezvoltarea neamului românesc începând cu tineretul, cu școala”, a spus Băișanu.

El a anunțat că la noua formațiune, în organizația suceveană, au aderat circa 90 la sută dintre membrii ALDE care erau alături de el în această formațiune politică până când a fost exclus.

Băișanu a mai spus că pentru alegerile locale va propune ca pentru municipiul Suceava să se facă o alianță între mai multe partide pentru a fi îndepărtat Ion Lungu de la Primăria Suceava.

El a spus că va putea fi susținut candidatul care are cea mai mare încredere și a evitat să spună dacă își dorește o eventuală candidatură la funcția de primar. (T.B.)


Intră acum și în grupul de