IPS Pimen Suceveanul l-a felicitat pe noul prefect Alexandru Moldovan la învestirea în funcție. Înaltul ierarh i-a recomandat să fie călăuzit de dreapta socotință


Intră acum și în grupul de

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Pimen Suceveanul, a transmis, sâmbătă, noului prefect al județului Suceava, Alexandru Moldovan, felicitări pentru numire mai ales că acesta este în domeniu de mai multă vreme.

„Vă felicit și ne bucurăm”, a spus IPS Pimen care a adăugat că noul prefect este în domeniul unei activități pe care o face de multă vreme.

Înaltul ierarh consideră numirea lui Moldovan o hotărâre bună pentru că președintele Klaus Iohannis în planul de activitate pentru țară vrea o Românie curată.

„Aș zice cer nou și pământ nou după 30 de ani”, a spus IPS Pimen.

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților a recunoscut că e greu de realizat ceea ce vrea președintele Românie și că se poate face numai prin unire și respectând legile țării.

Instalarea noului prefect al județului Dl Alexandru Moldovan începe la ora 11

Gepostet von NewsBucovina.ro am Samstag, 7. Dezember 2019

Înaltul ierarh a spus că legile sunt bune dacă oamenii care le aplică sunt buni, înțelepți, iar legile sunt rele dacă oamenii sunt strâmbi în interpretarea și aplicarea lor.

El i-a transmis prefectului să fie călăuzit de principiul că nu e greu să trăiești, ci e greu să cumpănești, subliniind că virtutea cea mai mare este dreapta socotință.

Învestirea noului prefect a fost făcută în prezența ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu, iar în sală au fost prezenți pe lângă conducerea CJ Suceava și angajați ai Prefecturii, șefii serviciilor și instituțiilor descentralizate, dar și parlamentari și primari.


Intră acum și în grupul de