O turmă de porci mistreți a ajuns în noaptea de vineri spre sâmbătă în curtea Inspectoratului Județean de Poliție Suceava și în parcul USV. Cei circa 15-20 de porci mistreți au fost alungați cu sprijinul jandarmilor


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava a primit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2:20, o sesizare telefonică din partea ofițerului de serviciu de la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava cu privire la faptul că un grup de porci mistreți a intrat în curtea acestei instituții.

Potrivit IJJ Suceava, în zonă s-a deplasat un echipaj format din patru jandarmi, care a găsit turma formată din aproxiumativ 15-20 de animale sălbatice în curtea interioară a inspectoratului de poliție.

„Jandarmii au făcut zgomot și au folosit lanternele, iar turma a părăsit zona, îndreptându-se spre Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Suceava”, arată sursa citată.

Ulterior, echipajul de jandarmi s-a deplasat în parcul din apropierea Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, unde a identificat încă doi porci mistreți.


https://youtu.be/57B1BzG8ZAE

Jandarmii au izolat zona, iar animalele au fost direcționate, de asemenea, spre stațiunea de cercetare.

Intervenția s-a finalizat în jurul orei 04.00, la aceasta participând și efective din cadrul Poliției Municipiului Suceava și Poliției Locale Suceava, arată IJJ Suceava care recomandă cetățenilor să sesizeze prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 orice situație de acest gen și să respecte indicațiile forțelor de ordine care gestionează aceste situații.


Intră acum și în grupul de