Mopedist rănit grav după ce a încercat să evite doi soţi căzuţi de pe un alt motoscuter


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce mopedul pe care îl conducea s-a lovit de un alt motoscuter căzut pe carosabil în urma unui accident. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 12.55, pe DN 2 E în interiorul oraşului Vicovu de Sus, N. ŞTEFAN, în vârstă de 63 ani localnic, în timp ce conducea un moped înregistrat, nu a păstrat o distanţă regulamentară, intrând în coliziune faţă-spate cu un autoturism condus regulamentar de C. ELENA, de 25 ani din aceeaşi localitate.

Din cauza impactului, conducătorul mopedului şi pasagera N. VIORICA, de 58 ani localnică au fost proiectaţi pe carosabil, iar U. NICUŞOR, de 41 ani, din aceeaşi localitate, care conducea un alt moped în aceeaşi direcţie a încercat să evite lovirea celor căzuţi, intrând în coliziune cu motoscuterul implicat în incident, fiind şi el proiectat pe carosabil.

În urma accidentului a rezultat rănirea grava a lui U. NICUŞOR şi uşoară a lui N. ŞTEFAN şi N. VIORICA. Conducătoarea auto purta centură de siguranţă, toţi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de