I-a sărit capacul de la roată în parbrizul altei maşini, în timp ce conducea beat


Intră acum și în grupul de

Un şofer s-a ales cu un dosar penal pentru că se afla băut la volan în timp ce i-a sărit capacul de la roată în parbrizul altei maşini. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 09.45, un echipaj de poliţie rutieră a fost sesizat de K. Alexandru, din oraşul Gura Humorului despre faptul că, în timp ce circula pe DN 2E spre Capu Codrului, la volanul unui autoturism, de la roata stângă faţă a unui alt autoturism, condus de B. Gheorghe, care circula din sens opus a sărit capacul, care a lovit parbrizul autoturismului său, fisurându-l.

Cei doi conducători auto s-au prezentat la echipajul de poliţie care se afla în zona Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, şi procedând la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto B. Gheorghe şi 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui K. Alexandru.

În urma acestui rezultat, conducătorul auto B. Gheorghe a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura-Humorului, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice în sânge.


Intră acum și în grupul de