Acasă Actualitate ISU Suceava va fi informat de acțiuni de dezinsecție sau deratizare pentru...

ISU Suceava va fi informat de acțiuni de dezinsecție sau deratizare pentru a putea acționa în timp scurt dacă vor fi semnalate probleme


Intră acum și în grupul de

ISU Suceava va fi informat de acțiuni de dezinsecție sau deratizare pentru a ca echipe de intervenție să ajungă în timp scurt în zona respectivă dacă vor exista anumite probleme, a anunțat, luni, prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan.

Prefectul a dispus ca cei 56 de operatori autorizați din județ, pe acest gen de lucrări să fie informați ca anterior executării lucrărilor de dezinsecție/deratizare, aceștia să notifice I.S.U. Suceava astfel încât relaționarea într-o posibilă situație similară să fie mult mai facilă.



Prefectul a declarat pentru News Bucovina că în cazul de sâmbătă, când două persoane, soț și soție, au reclamat stări de rău după o acțiune dezinsecție într-un bloc de locuințe, firma care a executat lucrarea fusese verificată cu o săptămână înainte și că substanțele folosite erau dintre cele autorizate pentru astfel de acțiuni, urmând ca DSP Suceava să finalizeze analiza toxicologică.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version