Urmăriţi penal pentru eliberarea de CEC-uri fără acoperire


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat rezoluţia de începere a urmăririi penale faţă de L. Leon, de 44 ani din municipiul Suceava, învinuit de comiterea infracţiunii de „emiterea de filă CEC fără disponibil în cont şi fără a completa elementele esenţiale stipulate de lege”. Potrivit IPJ Suceava, în luna februarie 2008 acesta a emis o filă C.E.C. fără a completa elementele esenţiale prevăzute de Lege, filă CEC ce a fost refuzată la plată în data de 21.11.2008 cu justificarea „lipsă totală de disponibil în cont”.

De asemenea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat rezoluţia de începere a urmăririi penale faţă de O. Mahmud, de 46 ani, din municipiul Suceava, învinuit de comiterea infracţiunii de emiterea de filă C.E.C. fără disponibil în cont şi fără a completa elementele esenţiale stipulate de lege.

În sarcina învinuitului s-a reţinut că în luna decembrie 2008 a emis o filă C.E.C. fără a completa elementele esenţiale prevăzute de lege, filă C.E.C. ce a fost refuzată la plată în data de 11.05.2009 cu justificarea „lipsă totală de disponibil în cont”.


Intră acum și în grupul de