Incendiu la o societate comercială, sesizat de o patrulă de jandarmi


Intră acum și în grupul de

Un echipaj de jandarmi a observat vineri, la ora 03:20, un incendiu izbucnit la o societate comercială situată pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava. Membrii echipajului au sesizat incendiul la S.N.U.A.U. 112 şi la dispeceratul IJJ Suceava, la faţa locului sosind ulterior şi un echipaj de 4 jandarmi care a participat alături de lucrătorii ISU la aplicarea măsurilor specifice.

Astfel, Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu două autospeciale şi un modul SMURD pentru localizarea şi stingerea incendiului.

La sosirea gărzii de intervenţie ardea peretele clădirii administrative, construit din lemn, OSB, polistiren şi rigips, existând posibilitatea de propagare la întreaga clădire şi la depozitul de materiale.

Focul a fost stins la ora 04.45, în limitele găsite, dar au ars peretele clădirii administrative pe o suprafaţă de circa 20 mp şi lambriu interior din lemn pe o suprafaţă de circa 10 mp. De asemenea, s-au degradat ferestre, uşi, mobilier, aparatură electrocasnică şi alte bunuri, pagubele fiind estimate la 15.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.
Pompierii au salvat clădirea şi depozitul de materiale în valoare de aproximativ 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de