Acasă Actualitate Asigurarea încălzirii, reabilitarea a 102 blocuri de locuințe și curățenia în perioada...

Asigurarea încălzirii, reabilitarea a 102 blocuri de locuințe și curățenia în perioada Sărbătorilor de Iarnă, discutate la Primăria Suceava cu reprezentanții asociațiilor de proprietari


Intră acum și în grupul de

Conducerea Primăriei Suceava a discutat, marți, cu președinții sau administratorii asociațiilor de proprietari din municipiu mai multe probleme de actualitate, între care asigurarea încălzirii, curățenia în perioada Sărbătorilor de Iarnă, dar și programul de reabilitare a peste 4000 de apartamente.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a precizat că aceasta a fost ultima întâlnire din acest an cu președinții/administratorii asociațiilor de proprietari.



În cadrul întâlnirii s-au discutat problemele despre asigurarea încălzirii, s-au purtat discuții despre programul de reabilitare a blocurilor printr-un program guvernamental, din municipiu fiind incluse 102 blocuri cu 4.295 de apartamente, dar și despre asigurarea curățeniei în preajma sărbătorilor de iarnă, pentru că în această perioadă se adună mai mult gunoi decât de obicei.

„Am convenit să avem o permanență din partea operatorilor pentru ridicarea gunoiului menajer în perioada sărbătorilor”, a spus Harșovschi.
El a reluat rugămintea ca sucevenii să colecteze deșeurile selectiv și să le depoziteze conform.

„Și așa arătăm respectul pe care îl avem pentru viitorul Sucevei și al copiilor noștri”, a transmis Lucian Harșovschi.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version