Trei pesoane au murit la Onicei în accident de maşină


Intră acum și în grupul de

Trei persoane din judeţul Bacău și-au pierdut viața în urma unui grav accident. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 10.32, pe DN 2, în interiorul comunei Forăşti, P. Costinel, de 59 ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, a încercat să evite alt autoturism condus de P. Ninel, de 19 ani din comuna Forăşti care circula în faţa sa şi care s-a angajat să efectueze viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu spre o staţie PECO, acroşându-l uşor, după care s-a izbit frontal într-un podeţ din beton de pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

În urma accidentului a rezultat decesul a trei persoane, respectiv conducătorul auto P. Costinel care a decedat la locul producerii accidentului, P. Elena, de 59 ani, din municipiul Bacău, pasager pe locul din dreapta faţă care a decedat în drum spre Spitalul Municipal Fălticeni şi D. Ion, de 61 ani, din comuna Mărgineni, judeţul Bacău, pasager pe bancheta din spate, care a decedat la Spitalul Judeţean Suceava şi rănirea gravă a Catincăi D., de 56 ani, din comuna Mărgineni, judeţul Bacău, pasager pe bancheta din spate.

Conducătorul auto P. Ninel a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imediat după producerea accidentului, la fața locului, pe E 85, pe raza localității Oniceni, comuna Forăşti Detaşamentul de Pompieri Fălticeni a intervenit cu un echipaj de descarcerare. Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajului s-a constatat că un autoturism, marca Skoda Octavia, a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului au rezultat patru victime.

Echipajul de descarcerare a balizat zona şi a acordat primul ajutor medical victimelor împreună cu trei echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Totodată s-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant şi lubrifiant).


Intră acum și în grupul de