Și-a lovit tovarăşul de pahar cu o sticlă de la bere în cap și l-a tăiat


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Postului de Politie Moara duminică, la ora 02:40 au fost sesizaţi prin „SNUAU 112” despre faptul că o persoană de sex masculin a fost agresată fizic în zona Primăriei Comunei Moara şi necesită a fi transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii s-au deplasat la fata locului unde au identificat persoana agresată ca fiind C. Ioan, de 19 ani, din localitate, care prezentă plăgi înjunghiate la nivelul mâinii stângi.

Acesta a fost preluat de un echipaj al ambulantei şi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, leziunile suferite necesitând 14-15 zile de îngrijiri medicale şi nu i s-a pus viaţa în pericol.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că duminică, în jurul orelor 02:30, C. Ioan a consumat băuturi alcoolice într-un bar de pe raza comunei, împreună cu I. Constantin din aceeaşi localitate, iar la un moment dat pe fondul unor neînţelegeri acesta l-a lovit pe C. Ioan cu o sticla de bere în zona capului, după care l-a tăiat în zona mâinii stângi provocându-i mai multe leziuni.


Intră acum și în grupul de