Subsolul Hotelului Carol din Dorna, inundat pentru a doua oară


Intră acum și în grupul de

În urma precipitaţiilor abundente căzute duminică după-amiază în municipiul Vatra Dornei, subsolul Hotelului Carol din staţiune a fost inundat pentru a doua oară de la începerea sezonului cald. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, duminică, în jurul orei 17:46 a fost anunţat faptul că subsolul Hotelului Carol, de pe str. Republicii, din Vatra Dornei este inundat, la fel ca şi cel al Pensiunii Călimănel. Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei s-a deplasat în ambele locaţii cu câte o autospecială şi o motopompă pentru evacuarea apei.

De asemenea au fost inundate curţile, subsolurile şi beciurile a patru gospodării de pe str. Podu Verde precum şi o curte de pe str. Mihai Eminescu.

Canalizarea colmatată, ploaia torenţielă cu 25l/mp şi scurgerile de pe versanţi au cauzat aceste inundaţii.

P situaţie asemănătoare s-a înregistrat şi în seara de 19 mai. Atunci au fost inundate, pe lângă subsolul Hotelului Carol şi piaţa agroalimentară din municipiu, pe o suprafaţă de 1.200 mp, un depozit de materiale de construcţii, aflat la subsolul unui bloc de locuinţe de pe str. Republicii, mai multe boxe, garaje şi un atelier de reparaţii auto.


Intră acum și în grupul de