Introdus în arest, după ce a accidentat mortal o bătrână şi a fugit


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au băgat în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore un şofer ce a accidentat mortal o bătrână şi a fugit de la locul faptei. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orelor 09.16, pe DN 2H, în interiorul localităţii Vicovu de Jos, în timp ce Ş. Veronica de 78 ani localnică, se deplasa în calitate de pieton pe partea dreaptă a drumului, a fost acroşată din spate de un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers, iar în urma impactului a decedat.

Conducătorul autoturismului în cauză nu a oprit, părăsind locul producerii accidentului. În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, autorul a fost identificat în persoana lui P. Andrei, de 54 ani, din comuna Gălăneşti, precum şi autoturism implicat.

Faţă de acesta s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi modificarea stării locului sau ştergerea urmelor accidentului de circulaţie din care a rezultat uciderea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau mai multor persoane, fără acordul echipei de cercetare la faţa locului.

De asemenea, şoferul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de luni urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioada de 29 zile, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de