Un tânăr din Straja, băut și fără permis, a intrat cu mașina în șanț la Vicovu de Sus. El a plecat de la locul accidentului, dar s-a dus după două ore la Poliție


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani din Straja este cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere după ce a condus, băut și fără permis, un autoturism cu care a intrat într-un șanț la Vicovu de Sus.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată miercuri după amiaza că raza localității s-a produs un eveniment rutier, iar conducătorul auto ce pare sub influenţa băuturilor alcoolice a plecat.

FOTO: satmareanul.net

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat într-un șanț un autoturism ce prezenta avarii, conducătorul auto părăsind locul evenimentului.

În urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, plecat de la domiciliu, acesta fiind un bărbat de 29 de ani din comuna Straja, care nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Ulterior, în jurul orei 18.50, la sediul poliției s-a prezentat bărbatul de 29 de ani care a recunoscut faptul că, el a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de