Un ieşean a fost depistat cu ţigări ascunse în spătarele scaunelor şi în portbagajul maşinii, în P.T.F. Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret, au depistat în autoturismul unui ieşean, 160 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană ce erau ascunse în spătarele scaunelor şi sub preşul din portbagaj. Potrivit IJPF Suceava, miercuri dimineaţă, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Mercedes”, A. Cristian, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în municipiul Iaşi.

După controlul documentelor de călătorie s-a trecut la verificarea mijlocului de transport unde s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spătarul scaunelor şi sub preşul din portbagaj, un număr de 120 pachete de ţigări marca „Monte Carlo” şi 40 pachete marca „More” de provenienţă ucraineană.

Bărbatul a declarat echipei de control că a cumpărat ţigările din Ucraina şi intenţiona să le recomercializeze pe piaţa neagră din România, în vederea obţinerii de profit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 673 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către organele vamale, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată autoturismul marca „Mercedes” a fost indisponibilizat, până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de