A dispărut de acasă de Sânziene


Intră acum și în grupul de

O tânără din cartierul sucevean Burdujeni nu a mai ajuns acasă de la Sânziene. Potrivit IPJ Suceava, Dumitru Alexandra, de 19 ani, din Burdujeni a plecat de la domiciliu în data de 24.06.2009, în jurul orei 19.30 şi nu s-a mai întors până în prezent.

Este încadrată cu gradul II de handicap şi pleacă frecvent de la domiciliu, pe diferite perioade.

În ziua de 23.06.2009 se afla în zona pieţei agroalimentare Burdujeni unde era amplasat un bâlci, cu prilejul Sărbătorilor de „Sânziene”, fiind văzută în anturajul vânzătorilor ambulanţi din zonă.

În momentul în care a plecat era îmbrăcată cu un tricou vişiniu cu mâneci scurte, pantalon blue-jeans alb, încălţată cu adidaşi albi, pe cap purta un batic de mătase maron.

Semnalmente: înălţime 1,60-1,65 m, 40-45 kg, constituţie atletică, părul şaten închis lung la nivelul umerilor, ten măsliniu, faţă ovală, frunte înaltă, ochii verzi, sprâncene arcuite, medii, depărtate, nas mediu, drept, cu nări depărtate, gură mare cu buze medii, bărbie ascuţită, nu are semne particulare pe corp.

Dacă o vedeţi apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa Politia sau adresaţi-vă imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Intră acum și în grupul de