Acasă Actualitate Pe drumurile naționale din județul Suceava se circulă normal. Pe drumurile județene...

Pe drumurile naționale din județul Suceava se circulă normal. Pe drumurile județene se intervine pentru îndepărtarea zăpezii și se împrăștie materiale antiderapante


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că în județ se circulă normal, în condiții de iarnă, pe drumurile naționale și că se mai acționează pe drumurile județene pentru lărgirea carosabilului și se împrăștie materiale antiderapante.

Astfel, în zona Secției Drumuri Naționale Suceava  80% din rețeaua de drumuri naționale este deszăpezită în totalitate, nu se înregistrează probleme și se lucrează la lărgirea tronsoanelor pe DN 2, DN 29, DN 17 în activitate fiind implicate autofreze și ATB-uri



În zona Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația se desfășoară normal, în condiții de iarnă, iar în Pasul Tihuța până la limita cu județul Bistrița și pasul Mestecăniș – circulația se desfășoară normal, în condiții de iarnă, zăpada fiind îndepărtată de pe carosabil.

În ceea ce privește drumurile județene, luni dimineața se intervine în continuare pe majoritatea drumurilor județene cu 31 de utilaje pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil și material antiderapant.

Se circula pe un singur sens pe DJ 208 F, Movileni – Dumbrăvița și pe DJ 208 T Fetești – Grigorești și se lucrează pentru lărgirea carosabilului.

Pe sectoarele de drum cu vizibilitate redusă se patrulează cu autoutilitarele din dotare și se acționează cu lamă și material antiderapant.

Pe drumurile județene DJ 172 D Coșna – Poiana Coșnei, DJ 174 Vatra Dornei – Șaru Dornei – Panaci – Glodu, DJ 174 D Dorna Candrenilor – Poiana Negrii, DJ 174 E Șaru Dornei – Neagra Șarului – Gura Haitii, DJ 175 Pojorîta – Fundu Moldovei – Izv. Sucevei – Front. Ucraina, DJ 175 A Rarău – DJ 175 B, DJ 176 Vama – Moldovița – Argel și Brodina de Jos – Brodina carosabilul este acoperit cu polei și pe alocuri cu zăpadă și se acționează cu utilaje echipate cu lamă și material antiderapant.

Pe DJ 209 D Vîlcele – Costîna – Dărmănești- Siret – Negostina – DN2 carosabilul este acoperit cu zăpadă și în porțiunile expuse sunt formate suluri de zăpadă și se intervine pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version