S-a spânzurat, chinuit de datoriile pe care le avea


Intră acum și în grupul de

Un sucevean din cartierul Obcini şi-a pus capăt zilelor, marţi seară, pentru că nu mai rezista presiunii datoriilor. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 21.50, a fost găsit spânzurat în locuinţa proprietate T. Adrian, în vârstă de 29 ani, din municipiul Suceava, acesta lăsând un bilet familiei în care îşi cere scuze faţă de fapta sa.

Bărbatul a fost găsit în locuinţă chiar de băieţelul său în vârstă de numai 5 ani.
Victima urma să împlinească luna viitoare vârsta de 30 de ani, dar se pare că datoriile înregistrate la bănci şi alţi creditori l-au determinat să facă acest gest.
Fără să spună nimic, bărbatul s-a spânzurat în dormitorul locuinţei, iar cei apropiaţi nu-şi pot explica de ce bărbatul a recurs la un asemenea gest în loc să aleagă lupta contra datoriilor.

„Nu ştiu ce a fost în capul lui, nu a spus niciodată nimic. Ultima dată, vineri am băut o bere cu el şi era vesel”, spune Cristi Papuc, vecin cu victima. Vecinii povestesc numai lucruri bune despre el şi spun că niciodată nu au auzit scandal în familia lor. Îngroziţi de ţipetele copilului şi ale femeii, vecinii au sunat la 112, dar nimeni nu a putut face însă nimic în ajutorul victimei.

Tânăra familie se mutase nu de mult în cartierul Obcini. Adrian T., era un mare iubitor de maşini şi de curând pornise o afacere având ca principal obiect de activitate transportul de bunuri.

Datoriile faţă de bănci şi creditori l-au determinat pe tânăr să-şi pună capăt zilelor. Nu a mai rezistat, spun cunoscuţii, iar tot ce a lăsat în urmă este un bilet de adio drept testament. „Nu ştiu decât că a lăsat un bilet de adio în care îi roagă pe cei apropiaţi să-l înmormânteze în Todireşti, lângă camioane”, mărturiseşte Florin Botnariuc, prieten de familie.

Criminaliştii sosiţi de urgenţă la faţa locului au efectuat cercetările de rigoare, iar acum urmează să stabilească cu exactitate firul evenimentelor.


Intră acum și în grupul de