Bazin de înot în viitorul complex sportiv de la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Municipiul Suceava ar putea beneficia de un bazin de înot, ce ar urma să fie construit în viitorul complex sportiv, care se intenţionează a fi ridicat la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni.

Potrivit primarului Sucevei, Ion Lungu, Compania Naţională de Investiţii a aprobat
finanţarea unui bazin de înot în municipiu, investiţie ce va putea începe doar după ce municipalitatea va intra în posesia terenului aflat în prezent în proprietatea Staţiunii de Cercetări Agricole.

Lungu a arătat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că pentru transferul de teren există avizul Ministerului Agriculturii care a transmis acceptul de transfer pentru o suprafaţă de teren de 15 hectare din care trei hectare, în cartierul Iţcani, pentru un cimitir, iar restul în zona de la intrarea în municipiul Suceava dinspre Fălticeni, unde ar urma să fie construit un complex sportiv.

Edilul-şef al Sucevei a mai adăugat că proiectul de OUG pentru transfer nu a fost adoptat în Guvern şi că s-a decis ca acest transfer să fie făcut prin adoptarea unei legi, care a fost deja iniţiată de senatorul PD-L de Suceava, Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de