Șoferul care a accidentat mortal în noaptea de Revelion un tânăr la Moara a fost reținut și apoi arestat preventiv. El este acuzat de „ucidere din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”

Șoferul care a accidentat, mortal, în noaptea de Revelion un tânăr la Moara care ieșise cu alți tineri la un foc de artificii în zona Căminului cultural a fost prins miercuri seara și introdus în arest.

Acesta este un tânăr de 21 de ani din Berchișești și a fost găsit de polițiști la un cunoscut din Șcheia.

Potrivit Poliției Județene Suceava, la cumpăna între ani, un șofer care conducea un autoturism de culoare albă pe DJ 209C în localitatea Liteni, comuna Moara, având direcţia de deplasare dinspre Berchişeşti spre Suceava, în faţa căminului cultural, a surprins şi accidentat pe Gheorghe Paraşteac Gheorghe, de 25 ani, localnic, care se afla pe partea carosabilă.

  În urma accidentului tânărul a fost grav rănit,  a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava unde, la ora 01.35, a fost declarat decesul.

 După impact conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului, iar la faţa locului au  fost identificate mai multe mijloace materiale de probă printre care suportul şi sigla unui autoturism Peugeot.

În urma investigațiilor, autorul accidentului a fost identificat ca fiind un tânăr de 21 ani, din comuna Berchișești, care a fost găsit la o locuință din  comuna Șcheia unde a fost găsit și autoturismul Peugeot 307 condus în momentul producerii accidentului.

Șoferul a fost reținut miercuri pentru 24 de ore, iar instanța a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acesta este cercetat pentru „ucidere din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

loading...