Un bărbat din Marginea a suferit mai multe răni în timp ce a stins un incendiu izbucnit în camera centralei termice a locuinței sale


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Marginea a suferit, vineri seara, mai multe răni în timp ce a acționat pentru stingerea unui incendiu în camera centralei termice a locuinței sale.

Bărbatul și soția sa au simțit, vineri seara, miros de fum, iar acesta a mers spre camera centralei observând că fumul provine din acea zonă, iar pentru că ușa era blocată a spart geamul ușii cu mâinile, a intrat în camera centralei și cu un extinctor a reușit să stingă focul înaintea sosirii echipajelor de poliție și pompieri.

La sosirea polițiștilor, bărbatul sângera abundent din cauză că s-a tăiat la ambele mâini când a spart geamul ușii de acces în camera centralei și a primit primul ajutor până la sosirea echipajului SMURD.

El a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți  unde a fost diagnosticat cu „plăgi complexe brațe și coate bilateral și arsuri de gradul 1 în zona feței și a antebrațului drept” și urmează să fie transferat la Spitalul de Urgențe Iași.


Intră acum și în grupul de