Trei asociaţii de proprietari sparte


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au fost anunţaţi că trei asociaţii de proprietari au fost spate în noaptea de joi spre vineri. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 07.35, B. Simion, în vârstă de 62 ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliţia despre faptul că în noaptea de 09/10.07.2009, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în sediul comun al asociaţiilor de proprietari nr. 9,11 şi 29 Suceava fără a sustrage bunuri, înscrisuri sau valori.

Din primele cercetări s-a stabilit că în noaptea de 09/10.07.2009, persoane necunoscute au forţat lacătele uşii de acces în sediul asociaţiilor, au pătruns în interior şi au forţat uşa de acces şi gratiile unui birou, unde nu se aflau depozitate sume de bani sau valori. Unitatea era asigurată cu sistem de alarmare care nu a fost activat în noaptea comiterii furtului.

Nu se reclamă sustragerea de bunuri, înscrisuri sau valori, iar valoarea prejudiciului este de aproximativ 700 lei, reprezentând contravaloarea distrugerilor cauzate uşilor şi sistemelor de asigurare din unitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de