Conducea maşina, deşi avea permisul suspendat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Drăgoieşti s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins că şofa pe străzile din Suceava, deşi avea permisul suspenat. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orelor 18.30, un echipaj din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, în timp ce executa serviciul de patrulare, supraveghere şi control al traficului rutier pe Calea Obcinilor din municipiul Suceava, a oprit pentru control un autoturism condus de către P. Andrei, de 39 ani, din comuna Drăgoieşti.

Întrucât acesta nu avea asupra sa nici documentele personale şi nici cele ale autoturismului, a fost verificat în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că acesta posedă permis de conducere, însă i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule în perioada 29 iunie – 28 iulie 2009.

Acestuia i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de