Traficul feroviar a fost reluat în zona CF Suceava Vest după ce a fost întrerupt circa o oră și jumătate din cauza accidentului în care o persoană a murit


Intră acum și în grupul de

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că la ora 10:10  traficul feroviar a fost reluat pe secția de cale ferată 513, la kilometrul feroviar 6+230 de metri, în apropierea stației CF Suceava Vest, unde, anterior, un tren care circulă pe relația Iași – Timișoara a surprins o autoutilitară de marfă, la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere.

În urma impactului, o persoană a decedat și o altă  persoană a fost rănită grav, fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

Traficul feroviar în zonă a fost întrerupt în jurul orei 8:35 după ce o autoutilitară a fost lovită de locomotiva trenului Iași-Timișoara.

În urma accidentului o persoană a fost proiectată în afara mașinii și a murit.

A doua persoană a rămas încarcerată și a fost extrasă de echipele de intervenție ale ISU Suceava, fiind predată echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă și stabilizată după care a fost transportată la UPU Suceava.


Intră acum și în grupul de