Pompierii suceveni au evacuat apa din subsolurile blocurilor


Intră acum și în grupul de

Sucevenii au sunat duminică la serviciul de urgenţă 112 solicitând ajutor din partea pompierilor pentru evacuarea apei care le-a inundat subsolurile, în urma ploilor de sâmbătă şi duminică, dar şi pentru scoaterea apei de pe o strada Ion Creangă din municipiu. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, duminică dimineaţă, Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospecială şi o motopompă pe str. Ion Creangă nr. 7 unde au evacuat apa şi au decolmatat canalul stradal.

La câteva zeci de minute, alte două autospeciale şi două motopompe au fost solicitate pe str. Vasile Alecsandri, nr. 111, la un bloc de locuinţe. Aici echipajul a evacuat apa din subsolul blocului pe o suprafaţă de 100 mp, s-a evacuat apa pluvială şi s-au decolmatat trei canale de colectare. La ora 15:23 locatarii aceluiaşi bloc de pe str. Vasile Alecsandri, nr. 111au solicitat din nou ajutorul pompierilor. O autospecială şi două motopompe au revenit unde au scos apa din subsolul blocului pe o suprafaţă de 100 mp, au evacuat apa pluvială şi au decolmatat un canal de colectare.

Ploaia abundentă de duminică la prânz, a inundat pentru a treia oară, în această vară, subsolul hotelului Carol din Dorna. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la ora 11.47, detaşamentul de pompieri Vatra Dornei a fost solicitat pentru a interveni pe str. Republicii nr.3, Hotel Carol.

Echipajul sosit la faţa locului cu o autospecială şi două motopompe a evacuat apa din subsoluri pe o suprafaţă de 200 mp.


Intră acum și în grupul de