Un căjvănean s-a ales cu fracturi craniene, după ce a fost lovit în cap în faţa casei sale


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Cajvana s-a ales cu traumatisme grave, după ce a fost lovit în cap de consătean mai tânăr. Potrivit IPJ Suceava, C. Ştefan, în vârstă de 49 ani, din oraşul Cajvana s-a prezentat la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru a primi îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatisme cranio-cerebrale şi traumatisme cranio-faciale”, ca urmare a unei agresiuni comisă în faţa locuinţei, de G. Vasile, în vârstă de 18 ani, localnic.

Bărbatul a refuzat internarea, iar miercuri, în urma efectuării examinării medico-legale i s-a concluzionat diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral cu plagă craneo-cerebrală, fractură cominutivă cu înfundare frontală, hemoragie subdurală şi subarahnoidiană şi hematom intracerebral şi plăgi durale”.

Aceste leziuni s-au putut produce prin lovire cu corp contondent, iar leziunile pot necesita 70-80 zile îngrijiri medicale.

În urma probelor administrate s-a stabilit că sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de „vătămare corporală gravă”, cercetările fiind continuate cu autorul în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de